Célunk, hogy elérhető áron, színes kínálattal szolgáljunk, az Ön igényeit szem előtt tartva. Import, minőségi "luxus" bútorok elérhető árakon, folyamatosan bővülő árukészlettel.

Kínálatunkban megtalálhatóak új, prémium kategóriájú bútorok, illetve árukészletünk kiállítási/bemutató darabokból és másodosztályú termékekből áll (szállítás során keletkezett sérülések előfordulhatnak). A termék állapotáról - hibátlan termék vagy szállítássérült árucikk - minden esetben tájékoztatást adunk vásárlást megelőzően!

A megvásárolni kívánt termék megtekintésére pécs-belvárosi raktárunkban lehetőséget biztosítunk, így Ön személyesen meggyőződhet a minőségről.

Felhívjuk figyelmét, hogy raktárunkban nyitvatartás nincsen, minden esetben előzetes telefonos egyeztetés szükséges a bútorok megtekintéséhez!

Kapcsolatfelvétel, rendelés leadás telefonon:  +36 20 318 4613, vagy emailen (homebutor01@gmail.com) lehetséges.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtalál minket a facebook-on is!

Ha egy termékről további információt szeretne, ami esetlegesen nincsen feltüntetve keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! A weboldalunk folyamatos frissítés alatt áll, jelenleg webáruházként nem üzemel.

 

Kérjük figyelembe venni, hogy terméket félretenni, tárolni nem áll módunkban! 

Az ingyenes házhozszállítás a 100.000 Ft feletti termékekre vonatkozik, kizárólag Pécs területén, kapuig/lépcsőházig! Az onnan történő "továbbszállításról" a vásárlónak kell gondoskodnia. 

A szekrények, asztalok összeszerelt állapotban kerülnek értékesítésre, kiszállításra és nem lapraszerelve, így megspóroljuk Önnek a szereléssel járó kényelmetlenséget.

 

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

 A homebutor.hu oldal üzemeltetője a DOMARON Kft.