abcd

homelogo

Üzletünkben 2020.06.22-től a megszokott nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 10.00-17.00 óra között, szombaton 09.00-13.00 óra között várjuk kedves Vásárlóinkat.

Szeretnénk az érintésmentes vásárlást továbbra is biztosítani, így folyamatosan elérhetőek vagyunk telefonon, emailen, és online felületeinken, szívesen állunk rendelkezésre!

Megrendelésre továbbra is lehetőség van személyesen és online, a kiszállítást megoldjuk lehetőség szerint rövid időn belül!

Home Bútor Team

 

 ÜZLETÜNK PÉCS BELVÁROSÁBAN, A VÁSÁRCSARNOK I. EMELETÉN TALÁLHATÓ!

Címünk: 7622 Pécs, Bajcsy- Zsilinszky u. 25. 

 

A www.homebutoroutlet.hu oldal webáruházként egyelőre nem üzemel!
Megrendelés esetén kérjük, egyeztessen velünk telefonon vagy email útján!

RÓLUNK

Célunk, hogy elérhető áron, színes kínálattal szolgáljunk az Ön igényeit szem előtt tartva. Import, minőségi bútorok elérhető árakon, folyamatosan bővülő árukészlettel.

Kínálatunkban megtalálhatóak új, prémium kategóriájú bútorok, illetve árukészletünk kiállítási/bemutató darabokból és másodosztályú termékekből áll (szállítás során keletkezett sérülések előfordulhatnak). A termék állapotáról - hibátlan termék vagy szállítássérült árucikk - minden esetben tájékoztatást adunk vásárlást megelőzően! Termékeink minden egyes darabját személyesen választjuk ki, így a legtöbb esetben csak egy-egy darab áll rendelkezésre belőlük, ugyanakkor ezzel megspórolva Önnek a hetekig tartó várakozást a rendelés leadástól a kiszállításig.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Minden termékünk azonnal vihető, várjuk szeretettel Pécs-belvárosi üzletünkben, ahol személyesen meggyőződhet a  termékek minőségéről, szállítássérült áru esetén a szépséghibáról.

 ÜZLETÜNK CÍME

Pécs, Bajcsy- Zsilinszky u. 25. (Vásárcsarnok I. emelet, megközelíthető a nyugati oldali lépcsőfeljárónál)

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA

HÉTFŐ - PÉNTEK: 10.00 - 17.00

SZOMBAT: 9.00 - 12.00

Kapcsolatfelvétel, rendelés leadás telefonon:  +36 20 318 4613, vagy emailen (homebutor01@gmail.com) is lehetséges. 

Forduljon hozzánk bizalommal, megtalál minket a facebook-on is! Lépjen velünk kapcsolatba, tekintse meg vásárlói értékeléseinket.

Ha egy termékről további információt szeretne, ami esetlegesen nincsen feltüntetve keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és mi a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk választ adni, segítséget nyújtani! A weboldalunk folyamatos frissítés alatt áll, jelenleg webáruházként nem üzemel.

SZÁLLÍTÁS/ ÁTVÉTEL

Pécs és vonzáskörzetében akár már napokon belül vállaljuk a kiszállítást az Ön igénye szerint! Az ingyenes házhozszállítás a 100.000 Ft feletti termékekre vonatkozik, kizárólag Pécs területén, kapuig/lépcsőházig! Az onnan történő "továbbszállításról" a vásárlónak kell gondoskodnia. A szállítási díj NEM tartalmazza az áru lakásba történő szállítását. 

Az országos házhozszállítás díja függ a vásárlás értékétől és a szállítási távolságtól, amennyiben egy termék felkeltette érdeklődését, de a szállítást nem tudja megoldani kérje bizalommal árajánlatunkat.

FIZETÉSI MÓDOK

készpénzes fizetés üzletünkben

banki átutalás

JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG
A nálunk vásárolt bútorokra, általánosan a 10.000,- Ft vételár feletti tartós fogyasztási cikkekre az érvényes jogszabályoknak megfelelően 1 év kötelező jótállást biztosítunk.

  EGYÉB TUDNIVALÓK

Kérjük figyelembe venni, hogy terméket félretenni, tárolni nem áll módunkban! 

A szekrények, asztalok összeszerelt állapotban kerülnek értékesítésre, kiszállításra és nem lapraszerelve, így megspóroljuk Önnek a szereléssel járó kényelmetlenséget.

Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek, az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, az árváltozás jogát fenntartjuk! Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldalon saját képek mellett illusztrációként katalógusfotókat is közzé teszünk. 

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk szeretettel üzletünkben!

Home Bútor Team

homelogo